Forside

Nyheder

Grundlæggende ølbrygning

Min øldagbog

Kontakt mig

Links

Attende bryg: Endnu ikke navngivet

Ingredienser:

1000g pilsnermalt 500g muichmalt 150g cara crystal 15g pale chocolate malt 21g hallertau herzbrucker 6,8L vand 4g safale04 15g suukker til eftergæring

Fremgangsm?de:

19. oktober 2019 5L vnd ->70 grader malt i 10.45 ->64 grader 11,45 63 grader 12.00 60 grader Hævet til 75 grader et par minutter Fraløb +1 liter vand 15.35 12g HH humle 16.03 9 g HH humle 16.05 af varmen Nedkøling +0,8L vand for at sænke OG OG 1065 Gæring til torsdag den 24. oktober 3 liter, to på minifad, et par flasker FG 1018 Smagte godt

Resultat

Det glæder jeg mig til!