Forside

Nyheder

Grundlæggende ølbrygning

Min øldagbog

Kontakt mig

Links

Nittende bryg: Endnu ikke navngivet

Ingredienser:

1000g pale ale malt 500g muichmalt 150g cara crystal 15g pale chocolate malt 11g hallertau herzbrucker 11g EKG 6,8L 4g safale04 15g suukker til eftergæring

Fremgangsm?de:

19. oktober 2019 5L vnd ->70 grader malt i 10.30 ->64 grader 11.15 63 grader 12.00 60 grader Hævet til 75 grader et par minutter Fraløb +1 liter vand Massefylde 1070 16.00 11g HH humle 16.43 11g HH humle 16.47 af varmen Nedkøling +0,8L vand for at sænke OG OG 1062 Gæring til torsdag den 24. oktober 3 liter, to på minifad, et par flasker FG 1018 Smagte godt

Resultat

Nøj hvor spændende!